Falcon Funds – de som blev rika på min PPMpension

Svensk Pensionstjänst – “Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om detta!” “Vi får din pension att växa!” “Pensionspaket med trygghet!” läser man på deras hemsida. Stämmer det? NEJ!

För ca 1 år sedan ringde Svensk Pensionstjänst till mig och tyckte att jag skulle byta fondföretag. De lovade dyrt och heligt att ta hand om min PPM-pension på bästa sätt. Eftersom jag då hade Allra som jag inte alls var nöjd med, så bytte jag. Det skulle jag inte ha gjort. De placerade alla mina pengar i Falcon Funds, som nu förskingrat 1,2 miljarder kronor. 1,2 miljarder!!
Hade jag vetat att de skulle placera alla pengar i en och samma fond, så hade jag aldrig gett dem det ansvaret. Men man vill ju gärna tro att sådana människor som dagligen jobbar med att placera pengar i fonder, faktiskt vet vad de gör.

Jag har verkligen noll koll när det kommer till pensionssparande – Allmän pension, Tjänstepension, Privat pension, Avtalspension ITPK. Finns det fler tro?! Jag har faktiskt ingen aning.

Jag har förlorat lite drygt 100.000 SEK och jag tycker det är ganska mycket pengar, så nu har jag ställt frågan till en expert – om Falcon Funds betalar tillbaka mer pengar, kommer jag då att få tillbaka min procentandel även om jag avslutar tjänsten hos Svensk Pensionstjänst? För jag vill verkligen inte att de ska förvalta de få slantar jag har kvar. Nu får det räcka! Nu tar jag hand om dem själv, för det kan i alla fall inte bli värre än det är nu!!

Ni borde skämmas @svenskpensionstjanst

/Rozanna LJ

#Blogg100 #pension #fonder #svenskpensionstjänst #falconfunds #Malta #PPM

You may also like...