Som volontär i Grekland

Idag, för exakt 1 år sedan, åkte jag och en vän ner till Piraeus i Grekland, som volontärer, med Team Sweden Volunteers.

Det var en fantastiskt nyttig och känslosam erfarenhet, som jag önskar att alla borde få vara med om någon gång i livet.

När jag kom tillbaka till Sverige var jag mentalt slut. Det var så svårt att berätta om allt som hänt där nere, så jag skrev en artikel som jag delade online. Klicka på länken och läs min historia, om mina åsikter och tankar, och hur jag upplevde den resan.

https://www.linkedin.com/pulse/1-vecka-som-volontär-i-aténs-hamn-piraeus-grekland-rozanna

/Rozanna LJ

#volontär #Grekland #Piraeus #Atén #artikel #känslosamerfarenhet #barnpåflykt #människorpåflykt #krigisyrien #grekernasgivmildhet #TeamSwedenVolunteers #Blogg100

 

You may also like...