En kväll på teatern med Alexandra Pascalidou

Igår var vi och såg Alexandra Pascalidous föreställning “Alexandras Odyssé”, på Stadsteatern i Göteborg. Det var en magisk föreställning som hade precis allt – med en politisk röd tråd som genomsyrades av tragik, komik, eftertänksamhet, ja allt. Alexandra bjöd verkligen på sig själv, både på scenen och efteråt, då många i publiken samlades i Foyerbaren en trappa upp.

Vi hade bestämt att vi skulle träffas efter föreställningen, då jag skulle få hennes kokbok som jag länge letat efter – “Min stora feta grekiska kokbok”, som hon signerade på plats.
Jag ville naturligtvis inte vara sämre, så hon fick då ett ex av min bok, “Morganas Själar – Iskall Eld” som jag också signerade – på grekiska naturligtvis. 🇬🇷

Det var en annorlunda lördagskväll och en mycket trevlig sådan – med härliga vänner på en fantastisk teaterföreställning med ett gäng skådespelare som gav allt för konsten!

Har ni inte sett Pascalidous föreställning “Alexandras Odyssé” ännu, så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Den är väl värd att ses och jag lovar er – ni kommer inte att ångra er!!

#AlexandrasOdyssé #AlexandraPascalidou #tragik #politik #komik #GöteborgsStadsteater #PascalidousKokbok #MorganasSjälar #IskallEld #Blogg100

You may also like...