Recensioner av läsare

Patricia Friberg  – November 2013 (CDON 5 stars)

En bok som börjar bra och slutar ännu bättre. En van läsare som jag kunde omöjligt lista ut slutet på denna nutida thriller med övernaturliga krafter som snurrar runt här och var. En fantastisk bok där en kärlekshistoria kommer fram sakta men inte tar överhanden i handlingen. Det är en ny författarinna i början av sin nya karriär som jag önskar lycka till av hela mitt hjärta. Jag lär inte vara ensam om att vilja ha en fortsättning på denna boken.

—————————————————————————————————————————————-

Gitte Bergknut – November 2013

Nu har jag sträckläst sista biten av Iskall Eld vågade inte lägga den ifrån mig ifall jag skulle tappa bort den igen. Gillar man spänning och mystik, annorlunda persongalleri och relationer med starka kvinnor samt en udda intrig då tycker jag man ska läsa Iskall eld. Tack Rozanna det här har du gjort bra.
—————————————————————————————————————————————-

Lotta Görman – November 2013

Riktigt bra jobbat i blandningen av thriller, modern polisroman och en del klassisk goth-skräck-fiction (den litterära riktningen från 1800-talet som gav upphov till romanerna om Frankenstein och Dracula). Snygg cocktail, på min ära! Jag ser fram emot uppföljaren – för det var ju tydligt i slutet att en sådan måste komma.

—————————————————————————————————————————————-

Marica Finnander – November 2013 

En ryslig och spännande bok. När jag började läsa gick hela dagen. Pausade för mat och toabesök. Hua, och slutet var helt otippat. Fortsättning??????

—————————————————————————————————————————-

Ewa Blomqvist – November 2013

En spännande bok i en genre som inte liknar nån annan, en författardebut som helt klart ger mersmak! Rekommenderar den verkligen… och Rozanna Lundbergh Jensen skynda dej med tvåan nu!

—————————————————————————————————————————————-

Annika Eriksson Sjöblom – December 2013

Tog lite tid min vän men nu har jag läst din bok. Riktigt riktigt härlig, annorlunda och spännande handling, vill att du omgående ger ut nästa del. Vill ju för fasiken veta hur det går.

—————————————————————————————————————————————-

Jeanette Hesselgren – December 2013

Super bra, ser fram emot del 2.

—————————————————————————————————————————————-

Åsa Karlsson – Januari 2014

Det var en mycket “tät” handling må jag säga!!! med lite olika “tvister”. Jag får nog instämma i Eva Blomqvists kommentar hemma hos Teresia,när vi pratade om ditt skrivande. -Hur tänker hon egentligen…så kom jag på mej själv att tänka när jag läste boken. Du är jätteduktig!!! och fastän jag aldrig läser thrillers så tyckte jag att den var väldigt spännande! och morden gick ju inte av för hackor! Vad har du för fantasi egentligen kvinna!!! Nu ser jag fram emot nästa, så, keep up the good work!

—————————————————————————————————————————————-

Helene Nilsson – Januari 2014

Hej vännen, jag måste bara kommentera din underbara bok. Jag läser en hel del böcker och jag har bara bra saker att säga. Det var en fröjd att läsa och jag väntar spänt på den andra boken. Detta gjorde du superbra vännen, kram

—————————————————————————————————————————————-

Annika – Februari 2014 (CDON 5 stars) 

Jag som älskar böcker med det lite övernaturliga samt deckarvarianter, kan med varm hand rekommendera denna författare. Väntar med spänning tills nästa bok utkommer.

—————————————————————————————————————————

Inger Annika – Mars 2014 (CDON 5 stars)

Lite övernaturligt, mycket spännande, ovanlig handling…passar mig perfekt. Och dessutom en härlig kvinnlig vinkling som jag inte var beredd på…kort och gott: KÖP DEN :)

——————————————————————————————————————————

Annie Carlberg – Oktober 2015 (Bokus 5 stars)

Tiden försvann!! Suverän! Börjar man läsa kan man inte släppa den. Bra uppbyggnad och lätt att komma in i. 
Lagom reality/fantasymix. Väntar otåligt på nr 2!!!

——————————————————————————————————————————-

Ulrika på BKAB – Februari 2016

Hej kära författare!
Nu är boken utläst, till min stora sorg, jag vill ha mer!!!
Boken är fantastisk, den måste ut i bokhandeln och nå många läsare, du är amazing! Tack för att jag har fått ta del av den, jag älskar den och längtar efter uppföljaren!